Zi dupa zi

Zi dupa zi

by David Levithan

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Zi dupa zi un alt trup.

Zi dupa zi o alta viata.

Zi dupa zi indragostit de aceeasi fata.

Un adolescent care-si spune, simplu, A, se trezeste in fiecare dimineata intr-un alt trup, traind o alta viata. Niciodata nu e prevenit in legatura cu locul unde se va afla sau persoana in trupul careia va fi. A s-a impacat cu situatia lui si chiar si-a stabilit cateva reguli "de supravietuire“: Niciodata sa nu se ataseze prea tare. Sa evite sa fie remarcat. Sa nu se implice.

Totul pana intr-o zi cand se trezeste in corpul lui Justin si o cunoaste pe iubita acestuia, Rhiannon. Regulile sale stricte nu se mai aplica. Pentru ca, in sfarsit, a gasit pe cineva alaturi de care vrea sa ramana pentru totdeauna, zi dupa zi.

O poveste fascinanta, ce lanseaza o provocare: putem iubi cu adevarat pe cineva menit sa ia alta infatisare in fiecare zi?

"Asta face iubirea: te face sa vrei sa rescrii lumea. Te face sa vrei sa alegi personaje, sa construiesti scenariul, sa conduci intriga. Persoana pe care o iubesti sta in fata ta, iar tu vrei sa faci tot ce-ti sta in puteri ca iubirea sa fie posibila, sa fie la nesfarsit posibila. Iar cand sunteti doar voi doi, singuri intr-o camera, poti sa pretinzi ca asa este, ca asa va fi.“

"Mister, romantism, personaje cool si o idee trasnet!“ - The Guardian

"Cand prima dragoste se sfarseste, cei mai multi oameni stiu ca vor veni si altele. N-au terminat cu iubirea. Iubirea nu a terminat cu ei. Nu va fi niciodata la fel ca prima, dar va fi mai buna in diferite feluri.

Eu nu am o astfel de consolare. De asta ma agat din rasputeri. De asta e atat de greu.“

"In Zi dupa zi, scriu din punctul de vedere al unui personaj care nu e nici barbat, nici femeie. Care nu apartine niciunei rase, niciunei religii. A a crescut fara prieteni, fara familie. A este doar un suflet.“ - David Levithan

Product Details

ISBN-13: 9789737079909
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 05/14/2014
Series: Fiction Connection. Young
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 431 KB
Age Range: 12 - 17 Years

About the Author

David Levithan is a prolific young adult fiction author & editor. His first book, Boy Meets Boy, is one of his many works featuring strong gay male characters. As a teenager, he interned at Scholastic Corporation where he worked on The Baby-sitters Club series. His other books include Every Day, You Know Me Well, and Two Boys Kissing. He has collaborated with authors such as John Green (Will Grayson, Will Grayson) & Rachel Cohn (Nick & Norah’s Infinite Playlist, which was adapted into a movie).

Hometown:

Hoboken, New Jersey

Date of Birth:

1972

Place of Birth:

New Jersey

Education:

B.A., Brown University, 1994

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews