Zei?a razbunarii

Zei?a razbunarii

by Jackie Collins

NOOK Book(eBook)

$0.50

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Lucky Santangelo revine în forță – într-un roman plin de pasiune, putere, răzbunări și tulburătoare drame de familie din clanul Santangelo. Și, ca întotdeauna, Lucky iese învingătoare!

Lucky domină Las Vegasul cu The Keys, celebrul cazino și complex hotelier care îi aparțin. Lennie, soțul ei, fost star de cinema, scrie și regizează acum filme de succes, Max, sălbatica și superba ei fiică, este pe punctul de a împlini optsprezece ani, iar Bobby, fiul ei, deține un lanț de cluburi de mare succes.

Lucky are tot ce vrea. O familie reușită. Dragoste împărtășită. O viață împlinită.

Și exact asta este hotărât să îi răpească Armand Jordan, un om de afaceri miliardar. Fiul regelui conducător din Akramshar, o țară mică, dar bogată din Orientul Mijlociu, Armand vine în America la o vârstă fragedă și devine un adevărat titan în domeniul imobiliar. În ochii lui, femeile nu sunt altceva decât obiecte sexuale, așa că atunci când i se spune că singura proprietate pe care o râvnește cu adevărat – The Keys – nu este de vânzare, este cu adevărat șocat. Iar faptul că o femeie este cea care îndrăznește să i se opună este de neconceput, așa că Armand jură să își împlinească voia, indiferent de preț.

Și astfel începe o bătălie necruțătoare pentru putere...

Product Details

ISBN-13: 9786067410235
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 06/14/2016
Series: Lira
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 461
Sales rank: 972,882
File size: 1 MB

About the Author

Known colloquially as the "Queen of Trash", Jackie Collins (1937-2015) was an English-born American author famous for her romance novels and younger sister of actress Joan Collins. Of her thirty two books, all appeared on the New York Times bestsellers list, and eight were adapted for film or television. Her most famous series of books followed the Santangelo family, particularly mafia princess Lucky Santangelo.

Hometown:

Los Angeles, California

Date of Birth:

October 4, 1941

Place of Birth:

London, England

Customer Reviews