Vrasja në Lidhje: The Murder on the Links, Albanian edition

Vrasja në Lidhje: The Murder on the Links, Albanian edition

by Agatha Christie

NOOK Book(eBook)

$1.99
View All Available Formats & Editions

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Në një fushë golfit francez, një milioner gjendet në shpinë ... Një thirrje urgjente për ndihmë sjell Poirot në Francë. Por ai arrin shumë vonë për të shpëtuar klientin e tij, trupi i të cilit brutalisht thikë tani shtrihet përballë poshtë në një varr të cekët në një fushë golfi. Por pse është i vdekuri i veshur me mbulesën e djalit të tij? Dhe kush ishte letra dashuri e pasionuar në xhep? Para se Poirot të mund t'i përgjigjet këtyre pyetjeve, rasti kthehet i përmbysur me zbulimin e një kufome të dytë, identike të vrarë ...

Product Details

ISBN-13: 9789878972060
Publisher: Classic Translations
Publication date: 06/02/2019
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 400
File size: 164 KB

About the Author

The name "Agatha Christie" is nearly synonymous with upper-class British mysteries, for good reason. Christie (1890-1976) set the standard for the genre in more than 60 novels and dozens of short stories, creating two iconic detectives along the way: the fastidious Belgian Hercule Poirot, and the English spinster Jane Marple in the Miss Marple series. No one could match her knack for weaving clues into her stories. Widely considered her masterpiece, And Then There Were None has been adapted into a number of films.

Date of Birth:

September 15, 1890

Date of Death:

January 12, 1976

Place of Birth:

Torquay, Devon, England

Education:

Home schooling

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews