Verrel irt igeretek

Verrel irt igeretek

by Brian McClellan

NOOK Book(eBook)

$8.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

„A királyok kora lejárt – és én fojtottam vérbe."

Tamás tábornagy királyellenes puccsa korrupt arisztokratákat küldött a guillotine alá, és éhezoket juttatott kenyérhez. Egyúttal azonban háborút provokált a Kilenc Nemzetekkel, és belso támadásokat a királyhu fanatikusok részérol. Közben Tamás állítólagos szövetségesei, az Egyház, a munkások szakszervezete és a zsoldoscsapatok között kapzsi hatalmi harcok törnek ki.

Kifogyva a lehetoségekbol, Tamás saját félelmetes lopormágusi képességei mellett csak kevés bizalmasára támaszkodhat. Közülük leginkább saját elhidegült fiára, a megkeseredett Tánielre, aki briliáns lövész és lopormágus, és Adamatra, egy nyugdíjazott rendorfelügyelore, akinek huségét zsarolással teszik próbára.

A külso és belso ellenség szorításában vergodve, felerosödnek a rémült suttogások pusztításról és halálról, és a földre visszatéro egykori istenekrol. Persze, ezek csupán babonás vén parasztok legendái – modern, tanult emberek már nem hisznek az ilyesmiben. Pedig talán jobban tennék...


A Legjobb fantasy debütálás, David Gemmell Morningstar díjának nyertese 2014-ben.

Product Details

BN ID: 2940157764814
Publisher: Fumax Kft.
Publication date: 01/04/2016
Series: Lopormágus-trilógia , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 552
File size: 8 MB

About the Author

Brian McClellan is an avid reader of fantasy and graduate of Orson Scott Card's Literary Bookcamp. When he is not writing, he loves baking, making jam from fruit grown in northeast OH, and playing video games. He currently lives in Cleveland, Ohio with his wife. Find out more about Brian McClellan at brianmcclellan.com.

Customer Reviews