Üvegkard (Glass Sword)

Üvegkard (Glass Sword)

by Victoria Aveyard, Csilla Kleinheincz

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Mare Barrow vére vörös, mint a közönséges embereké, de Ezüst képessége, amellyel parancsolni tud a villámnak, olyan fegyverré teszi ot, amelyet a királyi udvar meg akar szerezni magának.
Maven, a herceg, aki elárulta, csalónak bélyegzi Mare-t, de a lány menekülés közben felfedezi, hogy nem o az egyetlen a fajtájából.
Miközben a királlyá koronázott, bosszúálló Maven üldözi Mare-t, o elindul, hogy megkeresse a többi Vörös-Ezüst harcost, hogy együtt vegyék fel a küzdelmet az elnyomók ellen.
Mare azonban halálos ösvényre téved, és az a veszély fenyegeti, hogy pont olyan szörnyeteggé válik, mint akit le akar gyozni.
Vajon összeomlik a lázadás által követelt áldozatok súlya alatt? Vagy az árulás már mindörökre megkeményítette a szívét?

Product Details

BN ID: 2940157131753
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 09/28/2016
Series: Red Queen (Foreign Language Editions) Series , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 468
File size: 859 KB
Age Range: 13 - 17 Years

About the Author

Victoria Aveyard was born and raised in East Longmeadow, Massachusetts. She moved to Los Angeles to earn a BFA in screenwriting at the University of Southern California. She is an author and screenwriter, best known for her bestselling novel, Red Queen. The successful fantasy book series continued with Glass Sword, novellas Queen Song, Cruel Crown, Steel Scars, and the upcoming King’s Cage.

Customer Reviews