Vérmágia (Blood Magick)

Vérmágia (Blood Magick)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Branna O'Dwyer Írországban, Mayo megyében él, ahol a múlt legendái szorosan összefonódnak a jelennel. A boltjában árulja a saját készítésu krémeket, balzsamokat, gyertyákat. Nem csoda, hogy a portékája népszeru a helybéliek és a turisták körében, mert Branna a különleges képességeit is felhasználja munkájában. O Mayo egyik Sötét boszorkánya, akit az öröksége és a sorsa arra kötelez, hogy elpusztítsa Cabhant, a sötét varázslót. Branna huséges barátai szoros kört alkotva harcolnak vele a sötét erok ellen. Nehéz dolguk van, mert nemcsak Cabhant kell megsemmisíteniük, hanem a benne lakozó démont is.
Branna életébol csak egyetlen dolog hiányzik: a szerelem. Fiatal korában odaadta a szívét Fin Burke-nek, az ifjú férfi boszorkánynak, és akkor úgy tunt, hogy a viszonzott szerelem boldogsága vár rá. Annál nagyobb volt a csalódása és az elkeseredése, amikor a szerelmén megjelent Cabhan jele, és kiderült, hogy Fin a gonosz varázsló leszármazottja.
Branna nem tudta túltenni magát ezen, és szakított a fiúval. Fin azóta a világot járja, boszorkányként és emberként próbálja kitalálni, hogyan szabadulhatna meg a jeltol. O nem Cabhan vérének érzi magát, hanem Branna köréhez tartozónak.
Amikor eljön az ido, és a három Sötét boszorkány a végso leszámolásra készül, Fin visszatér Írországba, hogy mellettük harcoljon. Nehéz legyoznie Branna gyanakvását, és sokáig nem tudja elnyerni a bizalmát. Az elso két csatát nem tudták megnyerni, de most rájöttek, hogy egy démonnal van dolguk, és különleges mágiára lesz szükségük.

Product Details

BN ID: 2940157958954
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/04/2015
Series: Cousins O'Dwyer Trilogy Series , #3
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 368
Sales rank: 644,050
File size: 893 KB

About the Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews