Tukrok haboruja

Tukrok haboruja

by John le Carré

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Régen a választóvonal tiszta volt és világos: a Körönd kezelte a politikai ügyeket, a Részleg pedig a katonai ügyeket. Ám az évek során az egyensúly megborult, és a Körönd - George Smilley segítségével - kitúrta a Részleget. A békés és dohszagú unalomban poshadó Részleg azonban feléled tetszhalálából, mert hirtelen neki való feladatot talál. Bizonyíték van arra, hogy a szovjetek rakétákat telepítenek a német határ közelébe. Egy fontos film eltunt és egy ügynök meghalt. A Részleg készen áll a cselekvésre, a felhatalmazása is megvan, csakhogy se ügynökei, se eroforrásai nincsenek, így valahonnan eloássák Fred Leisert, egy németül beszélo lengyelbol lett angolt - aki egykoron kiváló rádiós volt, most viszont autókereskedésben utazik -, és visszaküldik keletre.
A tükrök háborúja John le Carré negyedik, és magyarul eleddig még meg nem jelent regénye - amellyel az Agave egy közel ötvenéves adósságot törleszt - lebilincselo történet a kémkedés amoralitásáról és a hírszerzés világában ténykedo férfiakról, akikben legalább annyi a hiúság, mint az önfeláldozás és a bátorság.

Product Details

BN ID: 2940157728168
Publisher: Agave
Publication date: 11/29/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 272
File size: 1 MB

About the Author

John le Carré, the pen name for David John Moore Cornwell, is a British author whose espionage novels set the standard for the genre. During the 1950s and '60s, he worked for the Security Service and the Secret Intelligence Service, and began writing novels under a pen name. His third book, The Spy Who Came in from the Cold (1963), became an international bestseller. Following the success of this novel, he left MI6 to become a full-time author. Many of his novels have been adapted for film.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews