Trükkös játék

Trükkös játék

by Paul Auster

NOOK Book(eBook)

$8.17

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"Ebben a játékban senki nem győz, itt csak vesztesek vannak. A különbség mindössze annyi, hogy egyesek többet veszítenek, mint mások."
Valaki meg akarja ölni George Chapmant, az egykori baseballsztárt, aki egy súlyos autóbaleset miatt kényszerült otthagyni a sport világát, és most a politikai karrierrel kacérkodik. Chapman megbízza a keményöklű magándetektívet, Max Kleint, hogy derítse ki, ki áll a fenyegetés mögött. Bár Chapman azt állítja, nincsenek ellenségei, Klein már régóta nem hisz a tündérmesékben. Nyomozni kezd, és hamarosan rájön, hogy szinte mindenkinek, aki kapcsolatban állt a férfival, volna oka a gyilkosságra és hogy bár a potenciális ellenfelek közt akad kíméletlen üzletember és kegyetlen maffiózó is, a legveszedelmesebb mind közül talán a férfi gyönyörű felesége. A világhírű regényíró, Paul Auster első regénye (melyet Paul Benjamin álnéven jelentetett meg) igazi irodalmi csemege, mely mind a klasszikus hard-boiled krimi, mind a kifinomult austeri szépirodalom rajongóinak tartogat meglepetéseket.

Product Details

ISBN-13: 9789632666921
Publisher: Cartaphilus Kiadó
Publication date: 12/09/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 288
File size: 2 MB

About the Author

Paul Auster is the bestselling author of The New York Trilogy (City of Glass, Ghosts, The Locked Room), and many other critically acclaimed novels, including The Brooklyn Follies, Sunset Park, and Leviathan. He has also written two memoirs, a collection of essays, a volume of poems, and several screenplays. In 2006 he was awarded the Prince of Asturias Prize. His work has been translated into more than forty languages.

Hometown:

Brooklyn, New York

Date of Birth:

February 3, 1947

Place of Birth:

Newark, New Jersey

Education:

B.A., M.A., Columbia University, 1970

Customer Reviews