The Night Manager - Ejszakai szolgalat

The Night Manager - Ejszakai szolgalat

by John le Carré

NOOK Book(eBook)

$8.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A hidegháborút követo években a kémkedés új szintre lép. A fegyver- és drogcsempészet legkönyörtelenebb szereploi elképzelhetetlen mértéku hatalomra és gazdagságra tettek szert, ráadásul a Whitehall és Washington sötét zugaiban titkos szövetségre léptek a hírszerzéssel. Az egyik legelvetemültebb bunszervezet feje egy Roper nevu, érinthetetlen angol férfi.

Jonathan Pine, a brit hadero egykori katonája kész harcolni az ellenséggel. O az az ember, aki képes Roper közelébe férkozni, így részben kötelességbol, részben személyes bosszújától futve elindul a hozzá vezeto veszedelmes labirintusban. Küldetése Nyugat-Cornwall szikláitól Észak-Québecig és a Karib-térségig, majd Panama dzsungeleibe és egy láthatatlan világba vezeti.

John le Carré ezzel az 1993-ban írt regénnyel nyitotta meg az új világrendet bemutató muveinek sorát, és tovább erosítette a kémregények mufajában felépített, sok évtizedes hírnevét. A kötetbol készített televíziós sorozatot 2016-ban mutatja be az AMC, Hugh Laurie, Tom Hiddleston, Tom Hollander és Olivia Colman foszereplésével.

Product Details

BN ID: 2940157716462
Publisher: Agave
Publication date: 03/01/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 576
File size: 2 MB

About the Author

John le Carré, the pen name for David John Moore Cornwell, is a British author whose espionage novels set the standard for the genre. During the 1950s and '60s, he worked for the Security Service and the Secret Intelligence Service, and began writing novels under a pen name. His third book, The Spy Who Came in from the Cold (1963), became an international bestseller. Following the success of this novel, he left MI6 to become a full-time author. Many of his novels have been adapted for film.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews