Szobák (Rooms)

Szobák (Rooms)

by Lauren Oliver, Katalin Sóvágó

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A Szobák delejes és izgalmas történet a buntudatról, a szeretetrol és a családi titkokról.

Meghal Richard Walker, a magányos pátriárka. Megérkezik az elidegenedett család – Caroline, a megkeseredett elvált feleség, Trenton, a zaklatott kamasz, Minna, az engesztelhetetlen lány –, hogy átvegyék az örökséget, egy sokszobás vidéki házat, és egy élet kacatjait.

Ám Walkerék nincsenek egyedül. A fojtogató falak között ott kísért Alice és Sandra, a rég halott asszonyok, akiknek nyughatatlan lelke örökre hozzá van kötve a házhoz. Alice és Sandra térért és emlékekért dulakodva, egymással marakodva és a saját életükre emlékezve lesik a családot. Bár a hangjukat nem hallani, a házzal üzennek, futotestek sziszegésében, lépcsok recsegésében, kiégo villanykörtékkel.

Éloket és holtakat kísértenek a fájdalmas emlékek, amelyek vulkanikus erovel törnek a felszínre. Amikor megjelenik egy új kísértet, és kiderül, hogy Trenton tud beszélni vele, az élok és a holtak világa összeütközik, aminek robbanás lesz a vége.

Az elegánsan felépített és ragyogóan ütemezett Szobák lebilincselo és fantáziadús kísértethistória, ugyanakkor felejthetetlen és megrendíto családregény

Product Details

BN ID: 2940157958831
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 384
File size: 892 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews