Szólít a halál

Szólít a halál

by Peter James

NOOK Book(eBook)

$10.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Jamie Ball menyasszonya, Logan velőt rázó sikolyát hallja utoljára a telefonban. Aztán a készülék elnémul. A lány kocsijával épphogy csak befordult a lakóház alatt lévő parkolóba. Mégis mi történhetett? A rendőrség pár percen belül a helyszínre ér, ám Logannek hűlt helye. A mobilja pedig az autója mellett hever a földön.
Aznap délután, a város másik pontján, a gyalogutat felújító munkások egy emberi csontvázra bukkannak. Közel harminc éve temethették a föld alá.
Első látásra a két eset között semmiféle összefüggés nincs, ám ahogy Roy Grace főfelügyelő és csapata mind jobban felderíti a két ügyet, kiderül, hogy a föld mélye megannyi titkot és borzalmat rejt.

Peter James (Emésztő tűz, Ádáz küzdelem) legújabb Roy Grace-regényében a főfelügyelő egy mindenre elszánt és gátlástalan pszichopata nyomába ered, és kíméletlen versenyt fut az idővel, hogy megmenthesse, akit még meg lehet...


Product Details

ISBN-13: 9789636438500
Publisher: GENERAL PRESS
Publication date: 12/03/2015
Series: Szólít a halál
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 2 MB

About the Author

A former film producer, British author Peter James is the bestselling mystery author of the Detective Superintendent Roy Grace series as well as other thriller novels. Over 15 million copies of his books are in print and he has won many awards for his writing such as the 2016 CWA Diamond Dagger for sustained excellence. James’s mother has the distinction of being the former glovemaker to Queen Elizabeth II. He lives in England.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews