Swing Time

Swing Time

by Zadie Smith

NOOK Book(eBook)

$6.50

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Două fete metise visează să devină dansatoare, dar numai una, Tracey, are talent. Cealaltă are idei: despre ritm și despre muzica celor de culoare, despre vremurile în care trăiesc și despre ce o face pe o persoană să se simtă cu adevărat liberă. Este o prietenie apropiată, din copilărie, care se termină însă brusc când fetele abia depășiseră vârsta de douăzeci de ani, o prietenie la care nu se vor întoarce niciodată, dar care nu va fi nicicând uitată. Tracey reușește să fie acceptată într-un ansamblu de dans, dar se luptă cu greutățile vieții adulte, în timp ce prietena ei părăsește vechiul cartier, călătorește în lume ca asistentă a unei cântărețe faimoase, Aimee, fiind martoră la viața celor bogați și celebri. Dar când Aimee începe să aibă ambiții filantropice, povestea se mută din Londra în Africa de Vest, unde turiștii din diaspora călătoresc în timp pentru a-și găsi rădăcinile, tinerii își riscă viața pentru a-și construi un viitor diferit, femeile dansează la fel ca Tracey – aceleași răsuciri, aceleași scuturări ale șoldurilor –, iar originile unei inegalități profunde nu sunt o chestiune de istorie îndepărtată, ci un dans actual pe muzica timpului.
Un roman ambițios, exuberant, a cărui acțiune se mută din nord-vestul Londrei în Africa de Vest, scris de autoarea multipremiată a bestsellerurilor Dinți albi și Despre frumusețe.

Product Details

ISBN-13: 9786063357596
Publisher: Litera Media Group
Publication date: 05/29/2019
Series: Literatura Moderna
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 560
Sales rank: 673,079
File size: 1 MB

About the Author

Zadie Smith is the author of the novels White Teeth, The Autograph Man, On Beauty, NW, and Swing Time, as well as two collection of essays, Changing My MindFeel Free, and Grand Union.

Hometown:

London, England

Date of Birth:

October 27, 1975

Place of Birth:

Willesden, London, England

Education:

B.A. in English, King's College at Cambridge University, 1998

Read an Excerpt

One
(Continues…)Excerpted from "Swing Time"
by .
Copyright © 2016 Zadie Smith.
Excerpted by permission of Penguin Publishing Group.
All rights reserved. No part of this excerpt may be reproduced or reprinted without permission in writing from the publisher.
Excerpts are provided by Dial-A-Book Inc. solely for the personal use of visitors to this web site.

Customer Reviews