Suszter, szabo, baka, kem

Suszter, szabo, baka, kem

by John le Carré

NOOK Book(eBook)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Az angol hírszerzés legfelsobb soraiban egy áruló rejtozik, egy beépített ügynök, aki magának Karlának, a szovjet kémfonöknek jelent. Amit az áruló tud, tudja Karla is. A Körönd legféltettebb titkait.

A beépített és alvóügynökök nevét és címét. Mindent. És hogy teljes legyen a kép, Karla az ügynökén keresztül gondosan kiválogatott, meg- vagy átírt információkat juttat el az angoloknak, akik ezekkel a kémjelentésekkel próbálják megerosíteni a pozíciójukat az amerikaiaknál.
A legtöbben azt sem hajlandóak elismerni, hogy baj van. A legtöbben még csak bele sem mernek gondolni abba, hogy az áruló révén Karla minden egyes lépésükrol tud. A legtöbbek szerint minden a legnagyobb rendben van. Kivéve George Smiley-t, a csendes, kövérkés és nyugdíjas egykori hírszerzot, aki állhatatos munkával, buldogkitartással és legendássá vált kihallgatási technikájával csapdát állít a soraikba férkozött szovjet kémnek, és rajta keresztül Karlának, örök ellenfelének, a titokzatos szovjet kémfonöknek.
A legendás regénybol készült nagysikeru film George Smiley sze­repében Gary Oldmannel hamarosan a magyar mozikban is nagy sikert aratott.

Product Details

BN ID: 2940157727932
Publisher: Agave
Publication date: 11/29/2015
Series: Karla-trilógia , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 405
File size: 1 MB

About the Author

John le Carré, the pen name for David John Moore Cornwell, is a British author whose espionage novels set the standard for the genre. During the 1950s and '60s, he worked for the Security Service and the Secret Intelligence Service, and began writing novels under a pen name. His third book, The Spy Who Came in from the Cold (1963), became an international bestseller. Following the success of this novel, he left MI6 to become a full-time author. Many of his novels have been adapted for film.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews