Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constienta dincolo de moartea corpului fizic?

Stiinta si experientele in pragul mortii. Exista constienta dincolo de moartea corpului fizic?

by Chris Carter

NOOK Book(eBook)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

"Cea mai buna carte despre experientele in pragul mortii din ultimii ani. Contine informatiile necesare pentru intelegerea acestui fenomen.“ - Bruce Greyson, M.D. Professor de psihiatrie si stiinte neurocomportamentale, Universitatea Virginia

Cu mult mai veche decat orice forma organizata de religie, credinta in viata dincolo de moarte este fundamentala pentru experienta umana si merge departe in trecutul omenirii, cel putin pana la omul de Neanderthal. Totusi, la jumatatea secolului al XIX-lea, in efervescenta generata de progresul stiintei, multi au inceput sa puna la indoiala existenta vietii dincolo de moarte, atrasi de doctrina materialista. Acum, inarmat cu suficiente dovezi stiintifice, Chris Carter pune sub semnul intrebarii argumentele materialiste care contesta supravietuirea constiintei dincolo de moartea fizica si ne demonstreaza cum experientele in pragul mortii (EPM) pot, intr-adevar, sa ne ofere o prima modalitate de intelegere a vietii ce ne asteapta dincolo de lumea noastra.

Apeland la dovezi furnizate de studii stiintifice, mecanica cuantica si cercetari consacrate constiintei, autorul ne arata de ce constiinta nu depinde de existenta creierului si poate supravietui mortii corpului nostru fizic.

Product Details

ISBN-13: 9786068309736
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 10/24/2013
Series: Trebuie sa stii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 994 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews