Spulbera-ma (Romanian edition)

Spulbera-ma (Romanian edition)

by Tahereh Mafi

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$10.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Suntem intr-o lume care se destrama, stapanita de foamete si violenta. Bolile distrug populatia, nu mai exista pasari care sa zboare, iar norii arata ciudat. Restauratia, factiunea politica menita a salva o lume muribunda, dar care, imbatata de putere, a devenit despotica, domina vietile si gandurile tuturor. Ecosistemul a fost distrus de abuzurile oamenilor, iar unul dintre rezultate este aparitia unor persoane cu abilitati ciudate. Printre ele se numara si Juliette, a carei atingere e fatala. Nimeni nu stie de ce e asa, dar Restauratia a gasit solutia ─ dupa saptesprezece ani in care a fost ostracizata de parinti, colegi de scoala si intreaga comunitate, Juliette este inchisa intr-o celula, caci atata vreme cat nu poate sa faca rau, nimanui nu-i pasa de ea.

Timp de 264 de zile, Juliette sta singura intre patru pereti, in 13 metri patrati de spatiu. Insa lumea incepe in sfarsit sa se razvrateasca, iar conducatorii s-au razgandit: poate ca ceea ce pare a fi blestemul lui Juliette ar putea fi folosit cumva, poate ca este exact arma de care au ei nevoie acum. Iar Juliette, dupa cele 6.336 de ore petrecute in singuratate, trebuie sa aleaga: sa fie pionul lor sau sa lupte impotriva lor.

In acest roman de debut absolut electrizant, Tahereh Mafi prezinta o lume la fel de fascinanta precum cea din Jocurile foamei si deapana o poveste palpitanta, cu un super-erou, ce reaminteste de The X-Men. Avand un intreg arsenal de romance, pasiuni arzatoare, intrigi malefice si suspans, Spulbera-ma este o distopie plina de prospetime si originalitate – piperata cu o doza de paranormal – care in mod sigur ii va lasa pe cititori nerabdatori sa afle continuarea.

Product Details

ISBN-13: 9789731024738
Publisher: Grupul Editorial Corint
Publication date: 11/13/2012
Series: Shatter Me (Romanian Language Edition)
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 1 MB
Age Range: 14 - 17 Years

About the Author

Tahereh Mafi is a girl. She was born in a small city somewhere in Connecticut and currently resides in Orange County, California, where the weather is just a little too perfect for her taste. When unable to find a book, she can be found reading candy wrappers, coupons, and old receipts. Shatter Me is her first novel.

Customer Reviews