Sotet Eden

Sotet Eden

by Chris Beckett

NOOK Book(eBook)

$8.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Azon a bizarr, nap nélküli bolygón, amit Édennek hívnak, a Család 532 tagja az Erdo lámpásfáinak fénye és melege alatt talál menedéket. Az Erdo mögött a Havas Sötét hegyei terülnek el, ahol olyan csípos a hideg, és olyan mély az éjszaka, hogy még soha nem kelt át rajta élo ember.

A Család Legvénebbjei még emlékeznek a legendákra egy olyan világról, ahol a fény az égbol jön, és ahol a nok és férfiak olyan hajókat építettek, amelyek az eget is képesek átszelni. Ezek a hajók hozták oket is ide a Legvénebbek szerint – és a Családnak meg kell várnia, amíg az utazók visszatérnek.

De az ifjú Vöröslámpás John megszegi az Éden törvényeit, darabokra töri a Családot, és megváltoztatja a történelmet. El fogja hagyni a járt utat a járatlanért, bemerészkedik a Sötétbe... és felfedezi az igazságot a világukról.

A Sötét Éden éppen annyira sci-fi, mint szépirodalom; részben tanmese, részben egy felkavaró fejlodésregény, ami a sötét, baljós szépség meglepoen eredeti földönkívüli világában játszódik, egy egyszerre lenyugözoen egyszeru, mégis megdöbbentoen sokoldalú prózába ültetve.

Product Details

BN ID: 2940157716479
Publisher: Agave
Publication date: 03/01/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 352
File size: 2 MB

Customer Reviews