S.O.S. cristians

S.O.S. cristians

by Pilar Rahola

NOOK Book(eBook)

$5.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Mai no hi havia hagut, des de l’època de les catacumbes, un intent massiu, organitzat i impune d’acabar amb comunitats cristianes senceres. Les dades colpidores que Pilar Rahola aporta en aquest llibre, d’una manera sistemàtica i rigorosa, són tràgiques i encenen totes les alarmes d’una sagnia que no sembla tenir aturador. Coptes, assiris, siríacs, ortodoxos de diverses litúrgies, protestants i també catòlics, pateixen avui l’estigma de la creu. Són màrtirs els caldeus assassinats pel Daeix per no voler convertir-se a l’islam, o els coptes morts per les bombes a les catedrals d’Egipte, o els cristians nord-coreans tancats per tota la vida en camps de treball forçat a causa de la seva fe. Això és el martiri i aquests són els màrtirs del segle XXI.
I malgrat el crit desesperat de tantes comunitats violentades, el silenci s’imposa com un vel allà on pateixen el martiri, però també a Occident, on els cristians no formen part del que és políticament correcte.

«Creure en Crist ha esdevingut una creença amb un elevat risc que condueix milers de persones a la presó, l’exili i la mort. Les xifres, les vivències i els fets que relatarà aquest llibre ho demostraran de manera descarnada. Si aquesta denúncia remou consciències, inspira compromisos i ajuda a pal·liar la solitud de milers de cristians, haurà tingut algun sentit. No oblidem que qualsevol víctima pot morir dues vegades: quan és assassinada i quan se li nega la condició de víctima».

Amb pròleg de Julio María Sanguinetti

Product Details

ISBN-13: 9788466423687
Publisher: Grup 62
Publication date: 03/21/2018
Sold by: Planeta
Format: NOOK Book
File size: 566 KB

About the Author

Pilar Rahola (Barcelona, 1958) es analista política en La Vanguardia, en los programas «El món a RAC1» y «Julia en la Onda» y tertuliana en «Sábado Deluxe» de Tele5. Novelista de éxito con Rosa de ceniza o Mariona, ha publicado libros de actualidad de gran eco como ¡Basta!, sobre la condición de la mujer en el islam, República islámica de España, Carta a mi hijo adoptado, Atrapados en la discordia (Destino), sobre el conflicto israelí-palestino, o Mujer liberada, hombre cabreado. Ha sido galardonada con el Premio a la Mejor Articulista de Prensa, otorgado por la Asociación Profesional Española de Informadores de Prensa, Radio y Televisión en 2007; también con el Premio Atlántida (2010), otorgado por los editores catalanes, y en 2011, en Ginebra, con el Premio Morris B. Abram Human Rights Award de la organización UN Watch, por su defensa de la mujer en el islam y su lucha global por los derechos humanos.

Customer Reviews