Singurul lucru care conteaza

Singurul lucru care conteaza

by Neale Donald Walsch

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Autorul cartii Conversatii cu Dumnezeu - Cartea 2 din seria Conversatii cu omenirea

"98% dintre oameni isi petrec 98% din timp cu lucruri lipsite de importanta.“ ...asa incepe cea mai recenta carte a lui Neale Donald Walsch, care ne invata ca aceasta imensa pierdere de vreme duce la atatea vieti pline de tristete si zbucium, si lumea insasi pare sa se afle mereu in pragul unui dezastru.

Nimeni nu este de vina, spune autorul, pentru aceasta stare de fapt. Pur si simplu, nu ne-am spus sau nu ne-am gandit la ceea ce conteaza - sau, daca la intrebarile noastre despre ceea ce conteaza s-a raspuns, raspunsurile pe care le-am dat n-au fost potrivite.

Acum insa, afirma Walsch, specia umana primeste o invitatie de la Viata Insasi, sub forma unei schimbari energetice palpabile, ce se petrece in 2012 si dupa aceea, o invitatie de a pune intrebarea intr-un mod direct - iar oamenii de pretutindeni pot simti acest lucru.

Walsch ne spune ca vietile noastre nu trebuie sa fie o serie de crize de ingrijorari si de dificultati, implicand banii, relatiile, sanatatea sau familia, si nici lumea larga nu trebuie sa fie un loc al unui dezastru permanent.

Singurul lucru care conteaza ne ofera o formula, eleganta prin simplitatea sa, ce va innobila de indata viata celor ce o imbratiseaza - si care poate schimba intreaga lume.

Product Details

ISBN-13: 9786068309866
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 11/27/2013
Series: Trebuie sa stii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 476 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews