Sincronitza la teva vida!

Sincronitza la teva vida!

by Juna Albert

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Un sastre es va enfadar molt amb el seu client perquè li va dir que no se sentia còmode portant el vestit que li havia fet. El sastre li insistia que l’hi havia fet a mida. Qui de tots dos tenia raó?
Acostumem a «dur vestits» que no ens afavoreixen gens, i ens els posem només perquè estem condicionats a fer-ho i perquè hem caigut a les rutines, bloqueigs i paranys mentals que ens imposa la raó, el nostre hemisferi esquerre, tradicionalment, l’hemisferi més venerat a l’Occident.
Si vols sentir-te còmode en el «teu» vestit o, millor encara, ser capaç de crear-lo tu mateix, has d’aprendre a sentir les «teves» mides i valorar allò que et suggereixi el teu hemisferi dret, el gran desconegut.
La felicitat, el benestar, se senten. No endebades Einstein sabia si les seves intuïcions eren bones quan se les notava al cos. El canvi, la innovació, són possibles quan som capaços de «jugar» amb la realitat i desafiar, mitjançant la imaginació pròpia de l’hemisferi dret, els coneixements adquirits.
L’hemisferi dret es desenvolupa explorant, integrant, actuant. En aquest llibre aprendràs com sincronitzar els teus hemisferis per obtenir uns resultats més bons i un grau de satisfacció més elevat.
Repta el teu cervell, sincronitza la teva vida, i la teva satisfacció i el teu benestar augmentaran de manera increïble!

Product Details

ISBN-13: 9788490190364
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 04/04/2012
Series: EPUBS
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 5 MB

About the Author

Nacida en Granollers en 1963, Juna Albert (Marina Pineda) es licenciada en Física por la Universidad de Barcelona y cuenta con un master coach PNL concedido por el Instituto Español de PNL & International Coaching Center. Ha sido profesora en el máster Intel.ligència emocional a les organitzacions de la Universidad de Lérida en el apartado «La comunicació a les organitzacions» y colabora en los cursos de verano de la Universidad de Gerona en el programa general La universitat a l'estiu.

Formadora de comunicación y toma de decisiones en empresas, trabajó durante diecinueve años gestionando equipos en el Banc Sabadell y en 'la Caixa', tarea que desempeñó al tiempo que daba clases de matemáticas de ADE en ESADE.

Divulgadora en Neurociencia y Comunicación, es miembro de SIETAR, organización internacional que promueve la educación, la formación y la investigación en el ámbito intercultural, miembro del centro francés DJOHI para el uso yel estudio del I Ching, y miembro de The International Association for the Study of Dreams.

Es fundadora de Verbopedia (verbopedia.wordpress.com). Su web profesional es junaalbert.biz.

Customer Reviews