Çështja Misterioze në Stile: The Mysterious Affair at Styles, Albanian edition

Çështja Misterioze në Stile: The Mysterious Affair at Styles, Albanian edition

by Agatha Christie

NOOK Book(eBook)

$2.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Kush e helmoi të pasurin Emily Inglethorpe dhe si e vriste vrasësi dhe ikte nga dhoma gjumi e saj e mbyllur? Të dyshuarit janë të shumtë në fshatin e çuditshëm Styles St. Mary - nga burri i ri i trashëgimlënësit në dy hapat e saj, gruaja e saj e paqëndrueshme, dhe një infermiere e bukur që punon në një ambulancë spitalore. Duke bërë debutimin e tij të paharrueshëm, detektivi i shkëlqyer belg Hercule Poirot është në këtë rast.

Product Details

ISBN-13: 9780239487735
Publisher: Classic Translations
Publication date: 06/01/2018
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 150
File size: 145 KB

About the Author

The name "Agatha Christie" is nearly synonymous with upper-class British mysteries, for good reason. Christie (1890-1976) set the standard for the genre in more than 60 novels and dozens of short stories, creating two iconic detectives along the way: the fastidious Belgian Hercule Poirot, and the English spinster Jane Marple in the Miss Marple series. No one could match her knack for weaving clues into her stories. Widely considered her masterpiece, And Then There Were None has been adapted into a number of films.

Date of Birth:

September 15, 1890

Date of Death:

January 12, 1976

Place of Birth:

Torquay, Devon, England

Education:

Home schooling

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews