S'ha acabt el bròquil

S'ha acabt el bròquil

by Jaume Barberà

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Si us voleu conformar, si voleu seguir callant, no obriu aquest llibre.

Si voleu indignar-vos, si voleu implicar-vos, seguiu llegint.

En el cim de la seva maduresa, Jaume Barberà demostra en aquest llibre perquè s'ha convertit en un referent inexorable enmig de la pitjor crisi que hem viscut mai.

Al llarg d'aquestes pàgines, reafirma aquí la seva mirada honesta i independent -producte d'una trajectòria periodística de més de vint-i-nou anys- per tal d'analitzar els problemes i conflictes existents en el marc de la societat actual.

Jaume Barberà ens convida a l'acció i es revela com un dels periodistes amb més personalitat del nostre país.

«Els neoliberals sembla que pateixen una patologia que els psiquiatres tenen molt identificada. Es denomina síndrome de negligència: tenen afectat l'hemisferi dret del cervell. Les persones amb aquest trastorn no coneixen res que hi hagi a l'esquerra. Si els ensenyes la seva pròpia mà esquerra no la reconeixen. Als neoliberals els repugna la societat. Creuen que el que no treballa és perquè és un gandul. I tot allò públic un malbaratament. Estan malalts. La seva síndrome de negligència fa que no ens vegin, i nosaltres som responsables de fer un pas endavant i dir ben alt: Ep, som aquí! Som persones. Existim.»

Product Details

ISBN-13: 9788490194362
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 04/24/2015
Series: EPUBS
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 336 KB

About the Author

Jaume Barberà (Mollet del Vallès, 1955). Casat i amb dos fills. Ha cursat estudis de Sociologia, Psicologia, Economia i es va diplomar en Magisteri. És periodista i analista tècnic de borsa. Abans de ser una de les primeres cent persones que va engegar el projecte TV3, havia estat corresponsal del diari Avui i d'El Full Oficial del Dilluns, i havia iniciat el procés de creació de Ràdio Mollet, emissora municipal. També ha estat professor associat de Redacció Periodística i de Tècniques Audiovisuals a la Universitat Pompeu Fabra, articulista de La Vanguardia i col·laborador de Catalunya Ràdio. A La Primera de TVE va fer el programa Coses que importen, i a TV3 ha fet gairebé de tot, des del Telenotícies fins a programes de debat i d'entrevistes, com Paral·lel 33, Paral·lel, Retrats, Bon dia, Catalunya, programes especials, nits electorals i, actualment, Singulars, que compagina amb les tertúlies d'El Mundo a RAC1.

Customer Reviews