Sabriel (Hungarian edition)

Sabriel (Hungarian edition)

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Sabriel, akit gyerekkorában küldtek Ancelstierre egyik bentlakásos iskolájába, nem sokat tud a zabolátlan mágiáról vagy a holtakról, akik a Régi Királyságban nem hajlandók halottak maradni. Utolsó tanévében azonban apjának, Abhorsennek nyoma vész, és Sabrielnek be kell lépnie a Régi Királyságba, hogy megkeresse. Hamarosan társául szegodik Mogget, a macska, akiben komisz lélek lakozik, és Harlekin, egy fiatal chartamágus. Ahogy egyre mélyebbre hatolnak a birodalomba, úgy növekszik a fenyegetés, amely a halál kapuin túlnyúlva már az élok világát veszélyezteti.
Sabrielnek szembe kell néznie végzetével egy olyan világban, ahol az élok és holtak közti határvonal néha nehezen látható – és idonként el is tunik.

Product Details

BN ID: 2940157816599
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Series: Abhorsen Series , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 344
File size: 804 KB
Age Range: 12 - 17 Years

About the Author


Garth Nix is the New York Times best-selling author of the Seventh Tower series, as well as the acclaimed novels SABRIEL, LIRAEL, and ABHORSEN. He lives in Sydney, Australia, with his wife and children.

New York Times-bestselling author Sean Williams lives in Adelaide, South Australia. He is the author of over sixty published short stories and twenty-two novels, and has written several novels in the Star Wars universe.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews