Rengeteg (Uprooted)

Rengeteg (Uprooted)

by Naomi Novik, Mónika Heinisch

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$6.90

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Agnyeska szereti csendes faluját a völgyben, az erdoket és a csillogó folyót. Kis világának peremén túl azonban a gonosz varázslattól sötétlo Rengeteg burjánzik, melynek árnyéka a lány életére is rávetül.

Népét egy szigorú varázsló oltalmazza a Rengeteg hatalmától, a Sárkányként ismert mágus azonban szörnyu árat követel a segítségéért: tízévente egy hajadont. Ahogy közeleg a kiválasztás ideje, Agnyeska félelme egyre no, mert tudja, hogy legjobb barátnojére, a szépséges és bátor Kasjára fog esni a Sárkány választása, és senki sem mentheti meg a rá váró rettenetes sorstól.

Amikor azonban a Sárkány eljön, nem Kasja lesz az, akit elragad.

„A Rengetegben minden megvan, amit Novik írásaiban szeretek, és ráadásnak némi óvilági mágia és a sötét tündérmesék zamata." Patrick Rothfuss, A szél neve szerzoje

„Vad, pezsdíto és mélyen, sötéten mágikus. Azonnal a klasszikusok közt a helye." Lev Grossman, A varázslók szerzoje

Product Details

BN ID: 2940158132810
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 05/24/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 488
File size: 1 MB

About the Author

An avid reader of fantasy literature since age six, when she first made her way through The Lord of the Rings, Naomi Novik is also a history buff with a particular interest in the Napoleonic era and a fondness for the work of Patrick O’Brian and Jane Austen. She studied English literature at Brown University, and did graduate work in computer science at Columbia University before leaving to participate in the design and development of the computer game Neverwinter Nights: Shadow of Undrentide.

Customer Reviews