Pe strada Londra (Down London Road)

Pe strada Londra (Down London Road)

by Samantha Young

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Continuarea povestii din Pe strada Dublin.

Crede ca stie ce vrea. Pana cand el ii arata de ce are nevoie.

Pe strada Londra, continuarea celebrei Pe strada Dublin, ne readuce in Edinburgh pentru inca o poveste emotionanta, impregnata de erotism, in care Samantha Young nu se teme sa abordeze teme incomode.

Jo Walker are un obiectiv clar: sa gaseasca un barbat care sa le ofere stabilitate financiara ei si familiei sale. Pentru aceasta, insa, trebuie sa joace un rol care i-a devenit o a doua natura si sa le ascunda potentialilor parteneri adevarul despre familia ei. Cand il intalneste pe Cameron McCabe, acesta o judeca dupa aparente si isi formeaza o opinie nu foarte magulitoare. Dar, pe masura ce incep sa se cunoasca, Cam descopera ca Jo nu e ceea ce pare, iar Jo descopera un barbat in fata caruia nu trebuie sa se ascunda. Oare va indrazni Jo sa puna in joc viitorul sau dand curs atractiei mistuitoare dintre ea si Cam?

"Excelent este primul cuvant care-mi vine in minte cand ma gandesc la Pe strada Londra. Urmatoarele ar fi absolut uluitor. Veti fi miscati de poveste, iar erotismul va va taia respiratia.“ - Romantic Book Affairs

Product Details

ISBN-13: 9789737079831
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 04/07/2014
Series: On Dublin Street (Foreign Language Editions) Series , #2
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 582 KB

About the Author

Samantha Young is a Scottish book addict who graduated from the University of Edinburgh. She is the New York Times bestselling author of On Dublin Street and Down London Road.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews