Pe strada Dublin (On Dublin Street)

Pe strada Dublin (On Dublin Street)

by Samantha Young

NOOK BookRomanian-language Edition (eBook - Romanian-language Edition)

$9.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

New York Times bestseller. Tot ce vrea ea este prezentul. Insa viitorul ii rezerva o surpriza...

Jocelyn Butler a fugit ani intregi de trecutul sau. Insa barbatul seducator pe care il cunoaste o va dezbraca de toate... secretele.

Acum patru ani, Jocelyn Butler si-a lasat in urma trecutul dureros si a plecat din Statele Unite in Scotia, pentru a lua totul de la capat.

S-a hotarat sa-si ingroape suferinta si sa mearga inainte fara a se mai implica in nicio relatie.

Pare multumita sa duca o viata retrasa pana in clipa in care se muta intr-un apartament superb pe Dublin Street. Acolo cunoaste un barbat care zguduie din temelii lumea ei pazita cu grija.

Braden Carmichael obtine intotdeauna ce vrea. Stiind cat de sceptica este Joss privind orice fel de relatie, Braden ii propune un aranjament sexual care sa satisfaca atractia intensa dintre ei si care sa le ofere in acelasi timp libertate totala.

Erotism. Senzualitate. Romantism.

"Apoi m-a cuprins in brate, lipindu-si o mana de ceafa mea, iar gura lui s-a lipit de a mea. Era un sarut disperat, dar nu-mi puteam da seama daca era disperarea lui sau a mea. Dar stiam ca nu fusesem sarutata niciodata asa, atat de adanc, atat de pasional. Nu era un sarut delicat, ci o incercare de a ne cufunda unul in celalalt.“

"O carte plina de senzualitate... Jocelyn Butler lupta sa se regaseasca pe sine si sa creada din nou in fortele sale.“ - USA Today

"Admirabil scrisa, Pe strada Dublin are exact amestecul potrivit de erotism, senzualitate si romantism.“ - Once Upon a Twilight

Product Details

ISBN-13: 9789737078551
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 09/30/2013
Series: On Dublin Street (Foreign Language Editions) Series , #1
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 628 KB

About the Author

Samantha Young is a Scottish book addict who graduated from the University of Edinburgh. She is the New York Times bestselling author of On Dublin Street and Down London Road.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews