Paranormalitatea. De ce vedem lucruri inexistente

Paranormalitatea. De ce vedem lucruri inexistente

by Richard Wiseman

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Conectand punctele nodale dintre experientele supranaturale si cercetarile clasice si contemporane in domeniul perceptiei extrasenzoriale, memoriei si psihologiei sociale, Wiseman descifreaza cu maiestrie mintea superstitioasa si explica cum si de ce avem tendinta sa credem tot felul de afirmatii legate de paranormal. Cercetarile privind telepatia, prezicerea viitorului si experientele extracorporale ne pot oferi informatii remarcabile despre creierul, comportamentul si convingerile noastre. Cartea de fata declanseaza o adevarata vanatoare de fantome cu aceasta noua stiinta a supranaturalului si contine o multime de activitati care te invata sa experimentezi imposibilul.

A sosit momentul sa descoperi adevaratele secrete ale paranormalului. Invata cum sa-ti controlezi visele si cum sa-ti parasesti corpul. Convinge-i pe necunoscuti ca stii totul despre ei. Dezlantuie-ti puterea subconstientului.

"Oamenii se simt atrasi emotional de supranatural.“ - Prof. Richard Dawkins

"Experimentele care investigheaza paranormalul sunt bizare si antrenante, iar Wiseman este un ghid iscusit intr-un domeniu fascinant. In ultima instanta, vei descoperi de ce creierul tau este mult mai interesant decat oricare dintre fenomenele supranaturale investigate in aceasta carte.“ - New Scientist

Product Details

ISBN-13: 9786068309699
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 10/15/2013
Series: Trebuie sa stii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 8 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews