Odiseea zeilor. Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

Odiseea zeilor. Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

by Erich von Daniken

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Acum, von Daniken exploreaza misterele Greciei Antice!

Cercetarile exhaustive ale celebrului autor al unor bestselleruri precum Amintiri despre viitor si Amurgul zeilor sugereaza ca "zeii“ din mitologia greaca au fost de fapt extraterestri care au sosit pe Pamant cu mii de ani in urma. Dovezile arheologice si scrierile din antichitate, apartinand unor autori precum Aristotel sau Platon, arata ca acesti zei s-au incrucisat cu oamenii, au efectuat experimente genetice si au creat fapturi "mitice“, cum ar fi centaurii si ciclopii. Pentru toti cei interesati de Grecia, de intalnirile cu extraterestrii sau de istoria nerostita a civilizatiei, Odiseea zeilor constituie o interpretare fascinanta si revolutionara a siturilor si legendelor Greciei antice.

Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

De peste patru decenii, Erich von Daniken scrie si vorbeste sustinandu-si ideea conform careia oamenii si extraterestrii si-au incrucisat drumurile in trecutul indepartat.

Von Daniken starneste o noua controversa cu o supozitie care ne pune pe jar imaginatia: Si daca miturile Greciei antice sunt de fapt tentative de a descrie evenimente reale? Daca popoarele din antichitate au fost vizitate nu de zei si zeite imaginare, ci de fiinte extraterestre, sosite pe planeta noastra cu mii de ani in urma? Dupa ce a cercetat mitologia antica si descoperirile arheologice curente, autorul a ajuns la cateva ipoteze explozive. Astfel, el sustine ca explicatia cea mai buna pentru creaturi neobisnuite precum centaurii si ciclopii, precum si pentru povestile despre continentul disparut al Atlantidei si razboaiele dintre zeitati, ar putea fi expresia eforturilor depuse de artistii vremii pentru a consemna fenomene nemaivazute pana atunci.

Concluziile lui von Daniken sunt uluitoare, dar sunt argumentate cu atata vigoare si claritate incat cititorul va fi stimulat si provocat sa considere implicatiile descoperirilor sale revolutionare pentru trecutul cosmic al omenirii.

Dovezile explorate in cartea de fata sugereaza ca:

  • Situl oracular de la Delphi era de fapt o statie de alimentare a aeronavelor;
  • "Lana de aur“ pe care o cauta Iason era de fapt o componenta esentiala a unei nave aeriene;
  • Troia si Atlantida au fost una si aceeasi cetate, distrusa in urma unui razboi nimicitor intre extraterestri si descendentii acestora;
  • Ceea ce noi consideram acum ca ar fi "mitologie greaca“ este de fapt istorie;
  • Legenda Atlantidei are o explicatie noua si surprinzatoare.

Product Details

ISBN-13: 9786068309675
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 10/15/2013
Series: Trebuie sa stii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 6 MB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews