Odiseea zeilor. Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

Odiseea zeilor. Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antica

by Erich von Däniken

NOOK Book(eBook)

$7.78

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Acum, von Däniken explorează misterele Greciei Antice!


Cercetările exhaustive ale celebrului autor al unor bestselleruri precum Amintiri despre viitor și Amurgul zeilor sugerează că „zeii“ din mitologia greacă au fost de fapt extratereștri care au sosit pe Pământ cu mii de ani în urmă. Dovezile arheologice și scrierile din antichitate, aparținând unor autori precum Aristotel sau Platon, arată că acești zei s-au încrucișat cu oamenii, au efectuat experimente genetice și au creat făpturi „mitice“, cum ar fi centaurii și ciclopii. Pentru toți cei interesați de Grecia, de întâlnirile cu extratereștrii sau de istoria nerostită a civilizației, Odiseea zeilor constituie o interpretare fascinantă și revoluționară a siturilor și legendelor Greciei antice.


Istoria contactelor extraterestre din Grecia Antică


De peste patru decenii, Erich von Däniken scrie și vorbește susținându-și ideea conform căreia oamenii și extratereștrii și-au încrucișat drumurile în trecutul îndepărtat.


Von Däniken stârnește o nouă controversă cu o supoziție care ne pune pe jar imaginația: Și dacă miturile Greciei antice sunt de fapt tentative de a descrie evenimente reale? Dacă popoarele din antichitate au fost vizitate nu de zei și zeițe imaginare, ci de ființe extraterestre, sosite pe planeta noastră cu mii de ani în urmă? După ce a cercetat mitologia antică și descoperirile arheologice curente, autorul a ajuns la câteva ipoteze explozive. Astfel, el susține că explicația cea mai bună pentru creaturi neobișnuite precum centaurii și ciclopii, precum și pentru poveștile despre continentul dispărut al Atlantidei și războaiele dintre zeități, ar putea fi expresia eforturilor depuse de artiștii vremii pentru a consemna fenomene nemaivăzute până atunci.


Concluziile lui von Däniken sunt uluitoare, dar sunt argumentate cu atâta vigoare și claritate încât cititorul va fi stimulat și provocat să considere implicațiile descoperirilor sale revoluționare pentru trecutul cosmic al omenirii.


Dovezile explorate în cartea de față sugerează că:


Situl oracular de la Delphi era de fapt o stație de alimentare a aeronavelor;„Lâna de aur“ pe care o căuta Iason era de fapt o componentă esențială a unei nave aeriene;Troia și Atlantida au fost una și aceeași cetate, distrusă în urma unui război nimicitor între extratereștri și descendenții acestora;Ceea ce noi considerăm acum că ar fi „mitologie greacă“ este de fapt istorie;Legenda Atlantidei are o explicație nouă și surprinzătoare.

Product Details

ISBN-13: 9786068309675
Publisher: Lifestyle Publishing
Publication date: 06/14/2016
Series: Trebuie sa ?tii
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 468
File size: 6 MB

Customer Reviews