O mie de nopți

O mie de nopți

by E.K. Johnston

NOOK Book(eBook)

$7.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Kirkus Best Book 2015

Regele Lo-Melkhiin a ucis trei sute de fecioare înainte să ajungă în satul ei, cautându-și o soție. Când ea vede norul de praf din zare, știe că el a sosit. Știe că o va vrea pe fata cea mai frumoasă: sora ei. Însă jură că n-o va lăsa să fie următoarea.

Eroina fără nume din romanul lui E. K. Johnston face tot ce-i stă în puteri ca să fie luată în locul surorii sale.

Ajunsă în palatul lui Lo-Melkhiin, descoperă că e un loc bizar și primejdios, unde statuile au priviri înspăimântătoare și firele se țes singure în veșminte strălucitoare.

Deși e convinsă că va muri, darul ei de povestitoare o ține în viață.

Cu fiecare poveste, crește și puterea ei magică, dorința cea mai mare a fetei fiind aceea de a-l salva pe regele preschimbat în monstru.

"Plină de emoție și frumusețe, O mie de nopți își va răspândi vraja asupra cititorilor, fermecându-i încă multă vreme după ce ultima poveste va fi spusă." - Alexandra Bracken, autoarea seriei de mare succes Minți primejdioase

"Un fantasy în care legenda și simbolurile se împletesc într-o aventură fascinantă. Stilul lui Johnston e încărcat de lirism, amintind de clasicele povestiri arabe din O mie și una de nopți, care reprezintă punctul de plecare al romanului." – Booklist

"O lectură impresionantă." - Publishers Weekly


Product Details

ISBN-13: 9786067199451
Publisher: Trei
Publication date: 01/13/2017
Series: Fiction Connection
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 894 KB

Customer Reviews