Nok a kastélyban

Nok a kastélyban

by Jessica Shattuck

NOOK Book(eBook)

$10.64

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

A három özvegy története a második világháború végén játszódik egy omladozó bajor kastélyban, amely egykoron a német társadalom krémjének adott otthont. A náci Németország vereségének romjain él Marianne von Lingenfels, a férje felmenőihez tartozott és egykor impozáns, ám mára roskadozó kastélyban.
Marianne az 1944. július 20-án Adolf Hitler megölésére szőtt sikertelen gyilkossági terv miatt kivégzett ellenálló felesége. Eltökélte, hogy betartja a férje bátor társainak tett ígértét: megtalálja és megvédi a feleségüket, az ellenállás többi özvegyét.
Először a hatéves Martint, legkedvesebb gyerekkori barátja fiát menti meg egy náci átnevelő intézetből. Később Aniát keresi meg, egy másik ellenálló feleségét, aki két fiával menekültként tengődik a sok tábor egyikében. Marianne lépésről lépésre építi fel ezt a szokatlan családot férje ellenállási mozgalmának romjaiból, miközben teljesen biztos benne, hogy közös fájdalmuk és a körülmények összetartják majd őket. Hamarosan rá kell döbbennie azonban, hogy a múltja fekete-fehér és elvekben gazdag világa megváltozott, és olyan titkok, sötét szenvedélyek szövik át, amik könnyedén szétszakíthatják új családját.

Product Details

ISBN-13: 9789635298464
Publisher: Bluemoon Könyvek
Publication date: 04/26/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 380
File size: 2 MB

About the Author

Jessica Shattuck makes her literary debut with The Hazards of Good Breeding -- a book that, according to Newsday, "will naturally be compared to Cheever's stories and Salinger's The Catcher in the Rye. What's more surprising is that it deserves a place beside those masterpieces."

Hometown:

Cambridge, Massachusetts

Date of Birth:

April 2, 1972

Place of Birth:

New York, New York

Education:

B.A. Harvard College, 1994; M.F.A. in Writing, Columbia University, 2001

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews