Nines de Cartró

Nines de Cartró

by Manel Salcedo

NOOK Book(eBook)

$4.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Aconseguirà la Lluïsa descobrir els seus orígens amb la fotografia que, abans de morir, li ha donatla que creia que era la seva mare?

Una absorbent i inquietant història de venjances creuades, identitats perdudes i supervivència que explora els límits de la impunitat humana.

Als seus 72 anys, la Lluïsa, una senyora benestant de Madrid, escolta com la mare abans de morir li confessa que no és filla seva. Aquest fet la porta a la ciutat de Barcelona amb una única pista entre les mans, una antiga fotografia en blanc inegre, i l'obsessió per esbrinar el seu origen.

En els primers anys de la Barcelona de postguerra, els joves germans Ravell, en Benet i la Lola, fills d'uns humils comerciants que regenten una botiga de queviures a una placeta del centre de la ciutat, són assetjats i amenaçats de mort per l'ombra del poder falangista perquè abandonin Can Ravell.

Uns quants carrers més enllà de la botiga, la Lola fa el Servei Social en el convent de les Filles de la Misericòrdia, convertit en un orfenat de nenes on té amagada la seva filla, la Maria, de dos anyets, amb unes monges que també guarden secrets inconfessables.

Per la seva banda, l'Elena, una jove de família molt rica i professora de l'orfenat, coneixerà la Lola i després en Benet, i s'endinsarà en un entramat d'amistat, amor, intrigues i descobertes que marcaran les seves vides.

Amb una trama intensa i plena de secrets, Manel Salcedo ens transporta a l'Eixample de la Barcelona de 1942 i ens mostra com el que hi va succeir impacta en l'actualitat.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9788417669690
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 03/15/2019
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
Sales rank: 998,050
File size: 942 KB

About the Author

Manel Salcedo (Barcelona, 1963). Graduado en Psicología. Desde hace años, trabaja en el Hospital Infantil de Sant Joan de Déu de Esplugues de Llobregat y colabora con la Asociación Nou Quitxalles-Familia Juanitos de L'Hospitalet. Ambas instituciones, dedicadas a los niños, niñas y jóvenes en situación de vulnerabilidad y por motivos graves de salud y pobreza, respectivamente. Por eso, no es ninguna casualidad que Muñecas de Cartón, su primera novela, trate de unas pequeñas valientes enfrentadas a la amenaza de un destino incierto.

Customer Reviews