Mocskos melo

Mocskos melo

by Christopher Moore

NOOK Book(eBook)

$8.60

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Halálnak lenni mocskos egy meló. De valakinek ezt is meg kell csinálni.

Charlie Asher egy normális fickó, aki kifejezetten jól érzi magát a saját kis normális életében. Kicsit neurotikus, kicsit túlaggódja a dolgokat, de azt is a normalitás határain belül teszi. Inkább bétahímnek lehetne nevezni ot, mint alfának, de Charlie már hozzászokott ehhez az állapothoz. Felesége okos, csinos, bájos no, aki pontosan azért szereti ot, mert annyira normális. Gyermekük születik, és úgy tunik, a dolgok nem is alakulhatnának jobban Charlie számára.

De aztán az emberek úgy kezdenek hullani Charlie körül, mint a legyek. Sötét árnyak suttognak neki a csatornákból, ismeretlen nevek jelennek meg a noteszében, bizonyos tárgyak vörösen izzanak a közelében. Igen, minden jel arra mutat, hogy valamiféle titokzatos erok új munkakörre jelölték ki Charlie Ashert. Mostantól o lesz a Halál. Másoknak ez a vég. De neki csak a kezdet.

Product Details

BN ID: 2940157479336
Publisher: Agave
Publication date: 04/03/2017
Series: Nagy Kaszás , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 368
File size: 1 MB

About the Author

With a body of work that boasts some of the most outlandish plots and outrageous characters ever to make it onto the printed page, Christopher Moore has made a name for himself as the clown prince of contemporary fiction. He is the author of The Serpent of Venice, Second Hand Souls, and other novels. He lives in San Francisco.

Hometown:

Hawaii and San Francisco, California

Date of Birth:

August 5, 1958

Place of Birth:

Toledo, Ohio

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews