Miss Bridgerton miatt (Because of Miss Bridgerton)

Miss Bridgerton miatt (Because of Miss Bridgerton)

by Julia Quinn, Böbe Weisz

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.10

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Néha ??ott találod meg a szerelmet, ahol a legkevésbé várnád...
Most nem ez történik.

Mindenki azt várja, hogy Billie Bridgerton az egyik Rokesby fiúhoz megy majd feleségül. A két család már évszázadok óta él egymás szomszédságában, és gyermekként a fiús lendületu Billie rendszerint Edwarddal és Andrew-val csatangolt. Bármelyikbol remek férj válna... valamikor.

Néha pontosan abba szeretsz bele, akibe szerinted kellene..._
Vagy nem.

A Rokesby családnak csak egyetlen olyan tagja van, akit Billie ki nem állhat, és az George. Ugyan o a legidosebb, így a hercegség hivatalos örököse, de arrogáns, idegesíto, és Billie mély meggyozodéssel hiszi, hogy a férfi megveti ot. Ami tökéletesen kényelmes felállás, mert o maga sem bírja elviselni George-nak még a látványát sem.

De néha a sorsnak különösen kegyetlen a humora...

Mert amikor Billie és George a sors különös szeszélye folytán szó szerint egymásba kénytelen kapaszkodni, másfajta szikrák kezdenek pattogni körülöttük. És amikor a két régi ellenfél végre megcsókolja egymást, lassan felfedezik, hogy az, aki mellett képtelenek megmaradni, ugyanaz, aki nélkül élni sem tudnának.

Product Details

BN ID: 2940157231118
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/13/2016
Series: Rokesby Series , #1
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 376
Sales rank: 711,229
File size: 776 KB

About the Author

A graduate of Harvard and Radcliffe, Julia Quinn began writing her first book one month after finishing college and has published more than 20 books since then. She is best known for her Bridgerton historical romance series, the Splendid trilogy, and the Smythe-Smith Quartet, among others. Some of her top titles include A Night Like This, Just Like Heaven, and The Duke and I. She lives with her family in the Pacific Northwest.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews