Mireasa dezgolita

Mireasa dezgolita

by Nikki Gemmell

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

O femeie dispare, lasand in urma jurnalul incendiar al propriei emancipari sexuale. Pentru toti cei care o cunosteau, era sotia perfecta: fericita, devotata, multumita. Insa jurnalul dezvaluie o latura secreta a ei si analizeaza cu subtilitate capcanele vietii in doi. Folosind ca punct de plecare o serie de "lectii“ dintr-un vechi manual pentru sotii din perioada elisabetana, protagonista noastra indrazneste sa exprime ceea ce-si doresc femeile cu adevarat, dar nu-si marturisesc. La randul ei, inspirata de acel manual, "sotia perfecta“ prinde gustul puterii de a sti ce vrea si, totodata, de a sti cum sa obtina ceea ce vrea.

Atrasa insa in aventuri erotice altadata de neimaginat, ea se trezeste in fata unei dileme: cat poate continua aceasta duplicitate periculoasa?

Besteller in Marea Britanie, romanul lui Nikki Gemmell, constituit dintr-o serie de notatii de jurnal, descrie parcursul sinuos al casniciei si al dorintei sexuale, alcatuind o cronica intima a descoperirii de sine.

"Senzual... ca un striptease voluptuos, Mireasa dezgolita ne prinde in mrejele sale.“ - San Francisco Chronicle

"Explorand sexualitatea feminina, Nikki Gemmell face un portret subtil al mariajului modern.“ - Independent

"O realizare de exceptie: suspans, psihodrama, furie, tandrete si spaima - totul proiectat pe fundalul unui peisaj vast, coplesitor.“ - London Times Literary Supplement

Product Details

ISBN-13: 9789737077783
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 05/29/2013
Series: Eroscop
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 571 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews