Minden, minden (Everything, Everything)

Minden, minden (Everything, Everything)

by Nicola Yoon, Luca Szabó

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$8.00

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Nagyon ?ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónom, Carla van itt velem.
Aztán egy napon egy költözteto cég teherautója áll meg a szomszéd ház elott. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom ot. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzocipoje, sot még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy ot figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve.
Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövot, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.

Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nott fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket orülten szeret. A Minden, minden az elso regénye.
David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekrol beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.

Product Details

BN ID: 2940158936357
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 07/26/2017
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 336
File size: 7 MB
Age Range: 12 - 17 Years

Customer Reviews