Megszállottság (Obsession)

Megszállottság (Obsession)

by Nora Roberts, Mila Gázsity

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$7.70

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Naomi Bowes gyermekkorában egy éjjel titokban apja nyomába szegodik, és azon az éjszakán az ártatlanság számára örökre elvész. Iszonyú dolgokat fed fel azáltal, hogy kiszabadít egy erdei veremben fogva tartott lányt, ezzel hírhedtté téve apját, aki a borzalmas bunöket elkövette.

Naomi Carson néven sikeres fotóssá válik, és utazásai során egyszer csak rátalál egy olyan helyre, amely rendkívüli módon vonzza – ez azonban több ezer mérföldre van mindentol és mindenkitol, amit és akit addig ismert.

A no szeretné fenntartani magányos életformáját, Sunrise Cove lakói azonban valami módon folyton elérik, hogy megnyíljon elottük – különösképpen az eltökélt Xander Keaton.
Naomi érzékeli, ahogy sorra leomlanak a maga köré emelt falak, és annak is tudatában van, hogy titkon mindig is arra az életre vágyott, amit ez az új helyzet tálcán kínál neki. De már oly sokszor kellett rádöbbennie, hogy a múlt fenyegeto árnya mindenhová követi...

Product Details

BN ID: 2940157131487
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 09/28/2016
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 596
File size: 1 MB

About the Author

With more than 500 million copies of her books in print, it’s no wonder The New Yorker has dubbed Nora Roberts "America’s favorite novelist." She is the bestselling author of more than 200 books, including The Liar, The Collector, The MacGregors trilogy, Dark Witch, and many more. She is also the author of the bestselling In Death series written under the pen name J. D. Robb.

Hometown:

Keedysville, Maryland

Date of Birth:

1950

Place of Birth:

Silver Spring, Maryland

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews