Lestrapalt lelkek

Lestrapalt lelkek

by Christopher Moore

NOOK Book(eBook)

$8.30

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ha ?a halál el nem választ...
...akkor majd valami más.

Nagyon különös dolog történik San Franciscóban: a holtak lelkei titokzatos módon eltunnek. Valaki vagy valami ellopja oket, és senki nem tudja az okát. Csak annyi sejtheto, hogy mindennek egy narancssárga hídhoz van köze.

Charlie Asher halálkereskedo ugyanolyan értetlenül áll a probléma elott, mint mindenki más. Néha pedig értetlenül fekszik. Mert a probléma annyira fogós, hogy konkrétan kifekteti. Nem is szólva arról a társadalmi léptékben kisebb, ám számára legalább olyan súlyos problémáról, hogy éppen egy harminc centis mókusember testében várja, hogy buddhista szerzetes barátnoje új és lehetoleg élhetobb testet találjon neki.

Hogy a dolog – de remélhetoleg nem az élet – végére járjanak, szedett-vedett banda verodik össze. Itt van Menta Friss kétméteres halálkereskedo, Alphonse Rivera nyomozóból lett antikvárius, valamint San Francisco hajléktalan császára a két kutyájával. Más már nem is hiányzik, mint hogy Charlie kislánya, Sophie visszakapja a halál feletti hatalmát, az ot védelmezo két ördögi véreb pedig visszatérjen hozzá. Az nem kérdés, hogy a pokol elobb-utóbb elszabadul. De ki fogja megállítani?

Christopher Moore legújabb regénye a Mocskos meló szellemes és pokoli, vicces és vérlázító, szívhez és könnycsatornához szóló folytatása.

Product Details

BN ID: 2940157509088
Publisher: Agave
Publication date: 04/19/2017
Series: Nagy Kaszás , #2
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 336
File size: 2 MB

About the Author

With a body of work that boasts some of the most outlandish plots and outrageous characters ever to make it onto the printed page, Christopher Moore has made a name for himself as the clown prince of contemporary fiction. He is the author of The Serpent of Venice, Second Hand Souls, and other novels. He lives in San Francisco.

Hometown:

Hawaii and San Francisco, California

Date of Birth:

August 5, 1958

Place of Birth:

Toledo, Ohio

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews