Lenn, a nyúl üregében: A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról

Lenn, a nyúl üregében: A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról

by Holly Madison

NOOK Book(eBook)

$8.75

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ez a történet döbbenetes, eddig nem látott mélységekben mutatja be a Playboy-villa bizarr, belső világát és a titkait is annak a férfinak, akinél a villa kulcsa van.
Az oregoni kisvárosból származó Holly Sue Cullent egy huszonegy éves korában meghozott spontán döntés változtatta Holly Madisonná, Hugh Hefner első számú barátnőjévé. De miután beveti magát a nyuszi üregébe, Alice Csodaországához hasonlóan a Playboy-villa kívülről tündérmeseszerűnek tűnő életéről beleértve a leghíresebb sztárokkal rendezett bulikat és a saját négy évig tartó valóságshow-ját is gyorsan kiderül, hogy ez a világ nem más, mint a szigorú szabályok, a manipuláció és az ambiciózus, álnok nyuszilányokkal folytatott csaták színtere. Az élet a hírhedt villában messze nem álom, inkább rémálom. És miután mindent elveszít, nem marad reménye másban, csak az öngyilkosságban.
De ahelyett, hogy eldobná az életét, úgy dönt, hogy inkább a kezébe veszi.
Holly őszintesége megdöbbentő és megindító egyben. Vallomása a villában töltött időről, a drogokról, a szexről, a lelki és testi abúzusról, a hírhedt bulikról a felső tízezer színfalak mögött zajló valódi életéről letaglózó olvasmány.
Nem véletlenül szerepelt a The New York Times, az Amazon és szinte minden más sikerlista élén, hónapokon át, és adtak el belőle több millió példányt.

Product Details

ISBN-13: 9786155373749
Publisher: 21. Század Kiadó
Publication date: 12/16/2015
Series: Lenn, a nyúl üregében: A legismertebb nyuszilány vallomása egy bizarr és zárt elit világról
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 414
File size: 2 MB

About the Author

Author, model, showgirl, and TV personality Holly Madison (b. 1979) is best known for her role in the reality television series The Girls Next Door and Holly’s World. She is the author of the books Down the Rabbit Hole: Curious Adventures and Cautionary Tales of a Former Playboy Bunny and The Vegas Diaries: Romance, Rolling the Dice, and the Road to Reinvention. She lives in Las Vegas and L.A. with her husband and daughter.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews