La nit abans: La taquígrafa que somiava ser periodista

La nit abans: La taquígrafa que somiava ser periodista

by Bea Cabezas

NOOK Book(eBook)

$8.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Una història de rebel·lia d'una noia que vol trencar les normes a les acaballes del franquisme, quan s'esperava que la màxima aspiració d'una dona fos convertir-se en mestressa de casa, tot i els aires de llibertat que començaven a arribar d'altres països.

Febrer del 1965. És l'any del concert dels Beatles a la Monumental, de les manifestacions a Washington en contra de la guerra del Vietnam o de l'assassinat de Malcom X. I els estudiants de Barcelona també es mobilitzen, tot i que el Règim s'entesti a ancorar-los al passat.

L'Anna, una noia de dinou anys, entra a treballar com a taquígrafa al Diario de Barcelona. Li hauria agradat estudiar, però, filla d'una família modesta, no es pot permetre anar a la universitat. Haurà de fer d'assistent de l'Eduard, un jove periodista que acaba de graduar-se.

Entre ells naixerà una relació tensa i conflictiva, tot i així, serà junts, entre entrevistes a Los Mustang, Los Sírex i els Beatles, com l'Anna descobrirà la seva vocació i lluitarà per canviar el paper de la dona en les redaccions dels diaris, dominades pels homes.Related collections and offers

Product Details

ISBN-13: 9788416430963
Publisher: Penguin Random House Grupo Editorial España
Publication date: 10/05/2017
Sold by: PENGUIN RANDOM HOUSE GRUPO EDITORIAL
Format: NOOK Book
File size: 492 KB

About the Author

Bea Cabezas (Barcelona, 1976) es licenciada en Periodismo. Ha completado su formación literaria vinculada al mundo del teatro en la Sala Beckett y en los cursos de dramaturgia de L'Obrador. En 2008 publicó El monestir de les ombres (Ara Llibres), su primera novela. Su segunda obra, La ciutat vertical (Columna), sobre el nacimiento de Nueva York, ganó el premio Carlemany en 2010. En 2013 publicó su tercera novela, Embarazadas alteradas (Espasa), en catalán Emprenyades (Columna). Actualmente vive en Los Ángeles.

Customer Reviews