La forquilla, la fetillera i el drac: Contes d'Alagaësia

La forquilla, la fetillera i el drac: Contes d'Alagaësia

by Christopher Paolini, Jordi Vidal i Tubau

NOOK Book(eBook)

$7.99 $8.99 Save 11% Current price is $7.99, Original price is $8.99. You Save 11%.

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Un jove viatger maleït. Encanteris i màgia. I, per descomptat, dracs.

Benvinguts de nou al món d'Alagaësia.

Ha passat un any des que Eragon va sortir d’Alagaësia en cerca de la llar perfecta per entrenar una nova generació de Genets de Drac. Ara ha de fer front a un mar de tasques que semblen no tenir fi: construir un enorme refugi per a dracs, bregar amb proveïdors, custodiar ous de drac i enfrontar-se amb urgals bel·ligerants i elfs arrogants. Però ara, una visió dels Eldunarí comporta visites inesperades; una extraordinària llegenda urgal, que aportarà una distracció més que necessària, com també una nova perspectiva a la vida d’Eragon.

Gaudeix una vegada més de la incomparable imaginació de Christopher Paolini en aquesta emocionant col·lecció d’històries en el món del cicle Llegat, que inclou noves peces d’art fetes pel mateix autor.

La sensació internacional de la literatura fantàstica ha tornat, amb noves històries desenvolupades al món d’Eragon i Llegat, el cicle que ha conquistat més de 10 milions de lectors.

Product Details

ISBN-13: 9788417771003
Publisher: Roca Editorial de Libros
Publication date: 02/21/2019
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
File size: 7 MB

About the Author

Christopher Paolini nació el 17 de noviembre de 1983 en el Sur de California. Ha vivido la mayor parte de su vida en Paradise Valley, Montana, con sus padres y su hermana menor. Las altísimas y escarpadas Beartooth Mountains, que se elevan a un lado del valle y están nevadas durante la mayor parte del año, inspiraron los paisajes fantásticos que aparecen por primera vez en Eragon.
Rocaeditorial ha publicado todos los libros de la serie: Eragon, Eldest, Brisingr y Legado.
Ahora que esta llega a su fin, Christopher planea tomarse unas vacaciones y empezar a pensar en ideas para sus siguientes libros.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews