Kurani

Kurani

by Myfti Salih Ferhat Hoxha

NOOK Book(eBook)

FREE

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Ky është një përkthim letrar, bashkëkohor dhe besnik i Kur’anit të Shenjtë në gjuhën shqipe nga Myfti Salih Ferhat Hoxha (1917-1995), klerik dhe intelektual prominent në Shqipëri. Kurani është horizont i hapur për të gjithë.
Kurani nuk është libër lutjesh, por platformë e jetës, nga higjiena vetjake në mbarëvajtjen e familjes dhe të shoqërisë. Kurani do të vazhdojë të ushtrojë ndikim gjithnjë e më të madh në shoqërinë njerëzore.

Product Details

BN ID: 2940046366082
Publisher: Kudret Hoxha
Publication date: 09/09/2014
Sold by: Smashwords
Format: NOOK Book
File size: 685 KB

About the Author

A former librarian in his native Albania, now retired, K.S.Hoxha is currently immersed in religious studies and translation of the Koran. He lives in the city of White Plains, New York.

Customer Reviews