Kenga e Larkit: Song of the Lark, Albanian edition

Kenga e Larkit: Song of the Lark, Albanian edition

by Willa Cather

NOOK Book(eBook)

$1.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now

Overview

Një artist i talentuar i lindur në një qytet të vogël në Kolorado zbulon dhe zhvillon zërin e saj të këngës.

Historia e saj është thënë kundër sfondit të perëndimit amerikan në zhvillim, në të cilin ajo ka lindur në një qytet përgjatë vijës hekurudhore, të Çikagos me rritje të shpejtë në fillim të shekullit të njëzetë dhe nga publiku për këngëtarë të aftësive të saj në SHBA krahasuar me Evropën. Thea Kronborg rritet, mëson veten, pikat e forta dhe talentin e saj, derisa ajo të arrijë sukses.

Product Details

ISBN-13: 9789371051781
Publisher: Classic Translations
Publication date: 12/05/2018
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 650
File size: 380 KB

About the Author

Born in Virginia, Willa Cather (1873-1948) moved with her family to Nebraska before she was ten, which later provided the setting for her best-known novels. The books O Pioneers! and My Antonia, especially, with their focus on immigrant life on the prairie, established Cather as a major American novelist.

Date of Birth:

December 7, 1873

Date of Death:

April 27, 1947

Place of Birth:

Winchester, Virginia

Place of Death:

New York, New York

Education:

B.A., University of Nebraska, 1895

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews