Kegyes halál (Mercy)

Kegyes halál (Mercy)

by Julie Garwood, Gizella Tóth

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$3.50

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Theo Buchanan igazságügyi minisztériumi ügyvéd. Egy díjátadó ünnepélyen rosszul lesz, kórházba szállítják, ahol a gyönyöru sebészno, dr. Michelle Renard megmenti az életét. De nem csak élet és halál az, ami elcsábítja Theót – le kell lepleznie egy bunbandát, amelynek tagjai mindent elkövetnek, hogy titkuk ki ne tudódjon. Fogjuk Klubnak nevezik magukat: négy fehérgalléros bunözo. Tevékenységük következtében dollármilliók vándorolnak a Kajmán-szigeteken lévo bankszámlájukra. A csoport megegyezett, hogy addig nem nyúlnak a pénzhez, amíg 40 millió dollár össze nem gyulik. Csakhogy vezetojük, John kezdi elveszteni a lába alól a talajt. Felesége halálos betegsége kis híján csodbe jutattja. Tudja, mi a teendo, és barátaihoz fordul segítségért. Elhatározzák, hogy segítenek John feleségét megszabadítani szenvedésétol. De a kegyes halál és a gyilkosság közti határvonal könnyen elmosódik...
Julie Garwood utánozhatatlan, az emberi lélek legnagyobb mélységeit feltáró stílusával alkotta meg legújabb regényét is, amelyben modern korunk bunozoinek mesterien megírt jellemrajzát tárja olvasói elé. A könyv szereploinek egy része ismeros lehet az íróno Szívtipró címu, magyarul 2002-ben megjelent regényébol.

Product Details

BN ID: 2940157816339
Publisher: GABO Kiadó
Publication date: 12/03/2015
Sold by: Barnes & Noble
Format: NOOK Book
Pages: 382
File size: 875 KB

About the Author

Julie Garwood (1944) is a bestselling American romance author known best for her historical romances. She published her first romance novel Gentle Warrior in 1985. She has written a number of historical series including The Crown Spies series and the Highland's Lairds series. In 2000 she ventured into Romantic Suspense with her book Heartbreaker. To date she has over thirty five million books in print world wide.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews