Karmazsin hadjárat

Karmazsin hadjárat

by Brian McClellan

NOOK Book(eBook)

$9.91

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

&quo;A sarkunkban loholó kutyák rádöbbennek majd, hogy oroszlánokkal kerültek szembe!”Tamás Kez elleni hadicsele katasztrófába torkollik, és töredék hadseregével ellátmány és erősítés nélkül az ellenséges vonalak mögött ragad. Hatalmas túlerőtől űzve, erőltetett menetben kell északra vezetnie az embereit, hogy átjusson a hegyeken, és megvédje hazáját.

Eközben Adróban Adamat felügyelő nyomoz elrabolt felesége után, a szálak pedig a kegyetlen Lord Vetashoz vezetnek. Azonban a Vetas rejtélyes urával kapcsolatos kérdések még sötétebb titkok felé mutatnak.

Míg Tamás tábornokai egymás közt marakodnak, a dandárok minden nap  kénytelenek meghátrálni a Kez támadások elől. Mivel Tamást és lőportármágusait mindenki halottnak hiszi, Kétlövetű Tániel válik az utolsó védelmi vonallá az előrenyomuló ellenséggel szemben, akiket a pletykák szerint egy újjászületett isten is támogat.

A Karmazsin hadjárat az utóbbi évek egyik legsikeresebb és legakciódúsabb fantasyjének, a Vérrel írt ígéretek folytatása.


Product Details

ISBN-13: 9786155514531
Publisher: Fumax
Publication date: 05/31/2016
Series: Karmazsin hadjárat
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 7 MB

About the Author

Brian McClellan is an avid reader of fantasy and graduate of Orson Scott Card's Literary Bookcamp. When he is not writing, he loves baking, making jam from fruit grown in northeast OH, and playing video games. He currently lives in Cleveland, Ohio with his wife. Find out more about Brian McClellan at brianmcclellan.com.

Customer Reviews