Kémek háza

Kémek háza

by Daniel Silva

NOOK BookHungarian-language Edition (eBook - Hungarian-language Edition)

$12.45

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Daniel Silva lélegzetelállító legújabb regényében visszatér a legendás Gabriel Allon, és bosszút esküszik: eltökélten nekilát, hogy levadássza a világ legveszélyesebb terroristáját, az ISIS ördögi tervezőjét, aki Szaladinnak nevezi magát.
Négy hónappal a legvéresebb terrortámadás után, mely Amerikát érte 9/11 óta, a csillogó londoni West End utcáin folyik a vér. A támadás mesteri tervezés és titkos szervezkedés eredménye, ám maradt egy elvarratlan szál. Ez vezeti el Gabriel Allont és csapatát Dél-Franciaországba Európa egyik leggazdagabb emberéhez, Jean-Luc Martelhez és társához, Olivia Watsonhoz. A szépséges volt modell, Olivia úgy tesz, mint aki nem ismeri Martel hatalmas vagyonának eredetét, a férfi pedig mit sem törődik azzal, hogy olyan szervezettel üzletel, amelynek egyenesen a Nyugat elpusztítása a célja. Gabriel ügyes irányításával ebből a furcsa párosból valódi hős lesz a terrorizmus elleni világméretű küzdelem harcmezején.

Product Details

ISBN-13: 9789634484905
Publisher: HarperCollins Magyarország Kft.
Publication date: 10/15/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 352
File size: 861 KB

About the Author

Award-winning writer Daniel Silva is the bestselling author of thriller and spy novels, including the Gabriel Allon series starring an Israeli art restorer who is also a spy and assassin. Some of his top titles include The Heist, The Black Widow, House of Spies, The English Girl, and The Fallen Angel. His books are published in 30 countries and have appeared on bestseller lists around the world.

Date of Birth:

1960

Place of Birth:

Michigan

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews