Jurnalul unui adolescent timid

Jurnalul unui adolescent timid

by Stephen Chbosky

NOOK Book(eBook)

$6.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

#1 New York Times Bestseller

Sa stai pe margine poate fi un avantaj. Dar vine o vreme cand trebuie sa intri in ring.

Primul an de liceu e cel mai greu. Iti faci noi prieteni, te indragostesti cu adevarat, nu te mai intelegi deloc cu parintii. Sa cresti mare e mai complicat decat ti ai imaginat vreodata.

"Jurnalul unui adolescent timid a facut senzatie la aparitie, dobandind statutul de carte cult, vanata asiduu de adolescenti.“ - The New York Times

Intra in lumea lui!

Aflat in pragul adolescentei, Charlie se hotaraste sa-si povesteasca viata unui prieten imaginar, caruia ii trimite o serie de scrisori intime.

Prins intre dorinta de a si trai viata si tendinta de a fugi de ea, Charlie, se trezeste obligat sa exploreze un teritoriu pana acum necunoscut. Acela al primelor intalniri si al casetelor cu compilatii, al problemelor de familie si al prietenilor adevarati. Si cauta neincetat "melodia perfecta“ a unei "calatorii perfecte“ in care "sa se simta infinit“.

"O poveste despre trecerea de la copilarie la adolescenta in traditia celebrului De veghe in lanul de secara. Reflectiile lui Charlie asupra vietii, dragostei si prieteniei sunt profunde si induiosatoare, iar vocea narativa are o muzicalitate aparte.“ - USA Today

Product Details

ISBN-13: 9789737078537
Publisher: Grupul Editorial Trei
Publication date: 11/14/2013
Series: Fiction Connection
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 330 KB

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews