Éjszakai merülés

Éjszakai merülés

by Elizabeth Lowell

NOOK Book(eBook)

$8.95

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Egy családi tragédia után Kate Donnelly örökre maga mögött hagyta a Karib-térséget. Ám egy sor rossz vezetői döntés veszteségbe sodorja a búvárkodással és tengeri mentéssel foglalkozó családi expedíciót. Bátyja könyörög neki, hogy térjen vissza Saint Vincent szigetére. A patinás kincsvadász vállalkozás, amelyet még a nagyapja alapított, Kate pénzügyi szakértelme nélkül végleg csődbe menne. Kate nem tud nemet mondani magára hagyott kis családjának, így visszaindul a gyönyörű és félelmetes óceánra, amely rémálmaiban még mindig kísérti.
Holden Cameron aktív szolgálata során adrenalinfüggő lett, holott éppen csak túlélt egy víz alatti robbantásos balesetet. A volt brit katonai búvárnak esze ágában sincs holmi kincstolvaj családot pesztrálni egy trópusi szigeten – még akkor sem, ha a világhírű búvár Donnellykről van szó. Ám új, civil állásában nyomoznia kell egy régi kalózhajó roncsaihoz merülő Donnelly-k, és a megtalált kincsek körüli gyanús tevékenységek ügyében.
Amikor a felszerelés, a kincs, sőt a búvárok is kezdenek eltünedezni, Kate és Holden kényszerből szövetkeznek, hogy feltárják az igazságot. Ám minél mélyebbre hatolnak a rejtélyben, annál közelebb kerülnek egymáshoz. Rövidesen megosztják egymással legmélyebb félelmeiket, legsötétebb titkaikat – és a közben lángra lobbanó vonzalmukat…

Product Details

ISBN-13: 9789634488453
Publisher: Vinton Kiadó Kft.
Publication date: 12/02/2019
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 384
File size: 518 KB

About the Author

Elizabeth Lowell, the pen name for the writer Ann Maxwell, is the prolific author of science fiction, romance, and mystery novels. There are more than 30 million copies of her books in print, and they have appeared on bestseller lists around the world. She has written several romance series, among them the Donovans series and the St. Kilda’s series.

Date of Birth:

April 5, 1944

Place of Birth:

Milwaukee, Wisconsin

Education:

B. A., University of California, 1966

Customer Reviews