Jedi, moli, voli

Jedi, moli, voli

by Elizabeth Gilbert, Aleksandra Barlovic

NOOK Book(eBook)

$14.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Potraga jedne žene za svime diljem 
Italije, Indije i Indonezije


U svojim ranim tridesetima Elizabeth Gilbert ima sve što jedna žena može poželjeti – supruga, lijepu kuću, uspješnu karijeru – no umjesto da osjeća sreću i ispunjenost, nju preplavljuju panika i očaj. U Jedi, moli, voli autorica nam kazuje svoju priču o tome kako je napustila taj naizgled savršen život pun sreće i uspjeha i krenula istražiti što zapravo ona želi u životu i što nju čini sretnom. Godinu dana provela je u tri zemlje i upoznavala njihovu kulturu, način življenja i vjerovanja. U Italiji otkriva kako se prepustiti užitku, u ašramu u Indiji uči kako uroniti u život i prepustiti se nečem moćnijem od sebe, a na otoku Baliju uviđa kako pronaći ravnotežu između zemaljskih užitaka i onoga duhovnog u nama.


Životna priča Elizabeth Gilbert nadahnula je mnoge žene da donesu odluke koje će im promijeniti život, a autorica je postala primjer žene koja je sposobna provesti istinske promjene u svom životu. Njezini memoari postali su pravi fenomen, knjiga je objavljena na više od trideset jezika, prodana u više od deset milijuna primjeraka i postala jednom od najomiljenijih i najprodavanijih knjiga našeg vremena.
Ova utješna i nadahnjujuća knjiga namijenjena je svima koji su se ikad osjećali izgubljeno ili su pomislili da mora postojati drugi, bolji put.

Product Details

ISBN-13: 9789535201120
Publisher: V.B.Z. d.o.o.
Publication date: 12/13/2018
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
Pages: 308
Sales rank: 1,018,424
File size: 1 MB

About the Author

Before she was the author of the phenomenal bestselling memoir Eat, Pray, Love, about her trek to Italy, India, and Indonesia in search of herself, Elizabeth Gilbert was already an award-winning writer of both fiction and nonfiction. Her story collection, Pilgrims, was a finalist for the PEN/Hemingway Award, and her 2002 book, The Last American Man, was a finalist for both the National Book Award and the National Book Critics Circle Award. Her 2015 book Big Magic reveals how to unleash one’s creativity.

Hometown:

Hudson Valley, New York

Date of Birth:

July 18, 1969

Place of Birth:

Waterbury, Connecticut

Education:

BA, New York University, 1991 (Political Science)

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews