Iubire vinovată

Iubire vinovată

by Lisa Jackson, Alexandru Maniu

NOOK Book(eBook)

$5.99

Available on Compatible NOOK Devices and the free NOOK Apps.
WANT A NOOK?  Explore Now
LEND ME® See Details

Overview

Scena crimei din catedrala St Marguerite este socanta chiar si pentru niste detectivi experimentati. Tanara novice Camilla este gasita ucisa, imbracata in rochie de mireasa, cu trupul acoperit de panza de altar.

Valerie Houston este devastata de moartea surorii ei, pe care o rugase insistent sa abandoneze calea ascetica pe care o alesese. Insa Camille era decisa sa-si ispaseasca astfel pacatul de a se fi indragostit de Slade, sotul lui Valerie. Convinsa ca politia nu depune suficiente eforturi, Val incepe o investigatie pe cont propriu. Insa cu cat merge mai departe, cu atat cazul devine mai straniu. St. Marguerite este departe de oaza de liniste care ar trebui sa fie, si toata lumea, de la atragatorul parinte O’Toole pana la misterioasa maica stareta pare sa aiba propriile planuri. In ciuda apropierii dintre cele doua surori, chiar si Camille avea o viata ascunsa pe care Val nu o banuise niciodata. Insa cineva cunostea trecutul lui Camille - si al lui Val. Acum aceasta nu mai are alta sansa decat sa-l descopere pe asasinul hotarat sa curete St. Marguerite de toate pacatele - inainte ca ea insasi sa devina victima.


Product Details

ISBN-13: 9786066862424
Publisher: LIRA
Publication date: 06/14/2016
Series: Carti romantice
Sold by: PUBLISHDRIVE KFT
Format: NOOK Book
File size: 843 KB

About the Author

Known for mixing sizzling romance with spine-tingling suspense, Lisa Jackson is the bestselling author of more than eighty books, including Left to Die, Absolute Fear, and Shiver, as well as the Colony series with co-author Nancy Bush, her sister. Lisa Jackson’s novels are published in twenty languages and have appeared on bestseller lists around the world.

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews