Ishulli i Doktor Moreau: The Island of Dr. Moreau, Albanian edition
Ishulli i Doktor Moreau: The Island of Dr. Moreau, Albanian edition

Ishulli i Doktor Moreau: The Island of Dr. Moreau, Albanian edition

by H. G. Wells

$11.99
View All Available Formats & Editions
Choose Expedited Shipping at checkout for guaranteed delivery by Monday, September 23

Overview

Një zotëri i mbytur në anije që mbyt në një ishull të Paqësorit përballet me sekrete të errëta, krijesa të çuditshme dhe një arsye për të kandiduar për jetën e tij.

Ishulli i Doktor Moreau, i kërkon lexuesit të shqyrtojë kufijtë e shkencës natyrore dhe dallimin mes burrave dhe kafshëve. Një përzierje e çuditshme e fiction-it, romancës dhe filozofisë meandering, është një nga standardet e fantashkencës së hershme.

Product Details

ISBN-13: 9789721498419
Publisher: Classic Translations
Publication date: 06/08/2019
Pages: 148
Sales rank: 868,293
Product dimensions: 6.00(w) x 9.00(h) x 0.32(d)

About the Author

H.G. Wells (1866-1946) published his first novel, The Time Machine, to critical and popular acclaim in 1895. Socially progressive and visionary in intellect, he became one of the most prolific writers of his generation. Through books like The Invisible Man and War of the Worlds, he explored a wide variety of social, philosophical, and political ideas through the medium of what we now call science fiction.

Date of Birth:

September 21, 1866

Date of Death:

August 13, 1946

Place of Birth:

Bromley, Kent, England

Place of Death:

London, England

Education:

Normal School of Science, London, England

Customer Reviews

Most Helpful Customer Reviews

See All Customer Reviews